Bloggpaus ♥


Första bilden jag la upp i denna blogg :D <3
Jag kommer nog ta en kort bloggpaus...
Men ta det lugnt, jag kommer tillbaka, snart. Jag orkar inte sitta och svara på kommentarer och så blir det 3 sidor varje gång man varit borta! Man tröttnar. Tar nog bloggpaus under helgen iaf. Kanske mer, kanske mindre. När den kallar, bloggar jag ;)
Men ni får ha det så fint under tiden ;D
Kram ♥


Frågestund


Saknar min älskade fotboll ♥


SAKNAR MIN FOTBOLL ♥
Om 12 dagar börjar fotbollen igen, fyfan vad jag saknar. Kommer inte överleva om jag inte får spela snart. Fotboll är det bästa som finns. Haha. Men det blir ju inte så mycket matcher nu på slutet :D

Det fungerar nu ;)


Fick ett litet utbrott bara..

Nördade facebook medans blogg.se dampade :D
Men har lite kommentarer att ta igen.
Min syrra sa att det fungerat, bara man har lite tålamod, och tålamod är inget jag har. Haha.
Men puss på er sötisar <3

VAD I H-VETE???

BLOGG.SE DAMPAR JU!!!!!
Inget fungerar, behöver hjälp! Mina kommentarer försvinner, hade över 100 kommentarer på mitt förra inlägg, nu har jag 59? Jag kan inte kommentera andra bloggar och därför inte svara på kommentarer.
FUNGERAR BLOGG.SE FÖR ER? <3

Godmorgon


En "modellbild" från ett tag sedan :)
Godmorgon fina läsare
Vaknade upp skittrött iof. Men ändå. Haha. Sen behövde jag göra klart matteläxan. Hehe. Sen när jag loggar in på datan ser jag att jag är på 18:e plats på aktiv listan. Tack hörrni. Två gånger på en vecka är inte dåligt. Hoppas på att denna gång få vara kvar längre. Men nu blire skola, sen drar jag nog hem. Ska försöka komma ut på en löprunda också.
Kram på er ♥

Risifrutti


I'm in love...
Whit Risifrutti. Haha nejmen. Det är sjukt gott. Älskar det. Äter MINST en per dag. Haha. Så sjukt gott. Men jag äter inte sylten alla typ mobbar mej för det, inte snällt. Haha. Men det är det godaste som finns. Fattar inte hur man inte kan gilla det, eller inte får äta det. Stackars Filippa, hon är laktosintollerant. Haha. Risifrutti in my ♥
Gillar ni risifrutti? <3

Old Picture


Gillar den här bilden, Starkt. Vet inte varför, men jag ÄLSKAR den verkligen. Den är iaf, asgammal
Läxor..
Ska nog ta att göra dom nu. Eller iaf matten, får se om jag orkar göra Svenskan idag. Annars gör jag den imorgon. Men nu orkar jag inte snacka läxor.
Haha, jag är lite konstig, såg en reklam på tv nyss. Börja asgarva. Haha. Jag är nog världens tråkigaste människa att lyssna på, men jag har roligast. Haha. Skrattar åt allt.
Men nu ska jag svara på era supergulliga kommentarer, LOL.
Haha Puss på er sötisar.. :D <33

Grattis Zlatan Ibrahimovic & Frida Östberg


Guldbollen & Diamant bollen delades igår ut under fotbollsgalan.
Ett stort grattis till Zlatan Ibrahimovic och Frida Östberg. Som kammade hem dom priserna.
Jag hoppades SÅKLART att Zlatan skulle vinna. 5 guldbollar(!!) om ca. 5-6 år kommer ja stå på Fridas Plats. För jag ska ju bli BÄST. Jag har redan börjat skissa på en diamantbollen prishylla. Ne, nu driver jag. Men jag lovar er att ni kommer se mig på fotbollsgalan om några år.

Hehe, ville ha med Zlatans alla priser. Han vann ju två till.
Guldbollen:

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Diamantbollen:
Frida Östberg, Umeå IK
Årets forward (Herr):
Zlatan Ibrahimovic, Milan
Fotbollskanalens hederspris:
Zlatan Ibrahimovic


Bloggsvar


FrågaFrågaFrågaFrågaFråga
Fråga mej...
Nu har ni ju VÄRLDENS chans att fråga mig VAD NI VILL! Så fråga fråga fråga. Ni kan fråga till vänster om inlägget i menyn. Fråga allt ni någonsin kunnat tänka på.

Ikväll är ju fotbollsgalan ;) Yeah. Ska sitta fastklistrad framför tv:n. Hahaha.

Kram ♥


JAG ÄLSKAR ER ♥


Jag älskar er...♥
Ni är för underbara, ni har hjälpt mig upp på listan, fyfan vad jag älskar er. Det känns sjukt skönt. 15:e plats är inte dåligt. TACK. Nu är det bara att fortsätta kommentera på. Mitt "rekord" är att ligga 7:a vill komma ÄNNU högre upp.

Men Men, nu är skolan slut, Började 09.40 idag. Najs asså.
Kram på er sötisar

Facebook


Här är min superfin facebook
ehm.. nee ;)
men iaf, skola imorgon, ORKAR INTE. Vill ha lov.. lov ... lov. Men men. Det är bara 5 veckor kvar till jullov, så jag får väl stå ut. Vi slutar 14.50 imorgon. Inte så farligt. Vi börjar 09.40. Naaajs. Hehe. Sen blir det som sagt att vara med Filippa finaste flickan i världen. Ska tvinga med henne på en bild. Hehe.
Kram på er ♥

Just the way you are


Så GRYMT bra <33
Älskar Bruno Mars och hans låtar. Han är grym. Det är verkligen min stil. Den här låten kan jag nästan utantill, och det kan jag på riktigt bra låtar. Jag ÄLSKAR den här låten.
Skola imorgon, SKIIIIT. Sen ska jag vara med min älskling Filippa.
Hade inte så mkt att skriva
Kram ♥

OnePiece

OnePiece Lollipop
I'm in love
Jag älskar verkligen OnePiece
Har ingen, men den över ska jag önska mig i julklapp. Så grymt fin. Ser så mysig ut. Får jag den kommer den användas. Mycket. Haha. Jag älskar rosa också, så denna är perfekt. Den heter Lollipop. Hihi. Asså sjuuukt fin. Jag är verkligen KÄR i den. GE MEJ. Haha. Vi ska fira mini jul 1:a advent. Hoppas jag får den då.
Vad tycker ni om OnePiece? ♥

Fars Dag


Yes, Fars Dag idag ♥
Pappas Dag idag... Njaa, låter inte bra. Vi kör på fars dag. Idag är det pappornas tur att firas, stackars alla mammor som fyller år idag. Mamma fyllde år igår. Haha. Men idag blir det till att fira min underbara pappa. Han ligger och sover nu, vi ska snart in med frukost på sängen. Vad är det egentligen man ska ge till sin pappa idag. Frukost på sängen? Present? Blommor? kanske allt. Men nu måste jag dra, som sagt, vi ska in till pappsen nu.
ÄLSKAR DEJ PAPPA <3

Julafton..?




Godmorgon
Det är ju julafton jättesnart... eller? tiden går så sjukt fort. Vart tog sommaren vägen? Idag är det den 13/11.. ja, det är ju jättesnart. Fast, det är väl bra! Jag ÄLSKAR julen. Fast jag kan inte komma på vad jag ska önska mig. Har ni något tips? Hehe. I år kommer våra kusiner från Lá France & Farmor och Farfar. Men första advent ska vi fira med mormor och morfar och mina morbröder.
Vad tycker ni om julafton?


DAGENS FRÅGA


Jag får väl ta och vara lite snäll och länka min syrra. Henne hittar ni HÄR
Svara på frågan nu :D <3
Kisses

Hiss elr Diss


SKOLFOTON


Fick hem skolfotona idag
och jag blev nöjd :O hahah, har aldrig blivit bra på ett skolfoto innan, yees. Men men!
Tänkte börja blogga igen *applåder*
Vi får se hur länge det håller den hära gången. Puss på er.


RSS 2.0