Foto


Fotograf: Isabelle Ewerlöf Model: Jag
Jag var ute och fotade med Isabelle här om dagen, men nu har stackarn brytit tummen. Men ibland är hon inte så himla lyckad. Haha.
Idag i skolan blir det vandring, vi ska typ vandra kärsön runt. Haha. To Bad. Sen ska jag vara med Mikaela och Felicia. Vi har inga lektioner idag men igår hade vi skolfoto och NO - PROV. Haha. Fick plugga hela onsdagen.
Nu ska jag snart dra till plugget.
Kisses

Miss DUKTIG?


Haha...
Jag är så sjukt duktig ibland. Haha, jag har inte skrivit på ett tag, i know. Men min syrra gjorde en design åt mig och den blev helt fel. Så hon kommer fixa det sen. Så efter det orkade jag inte blogga. Men ni känner mig, såklart jag kommer tillbaka. Men jag kommer inte kunna vara så jävla super aktiv i bloggandet i denna vecka. För en viss lärare har gett oss NO prov. Så jag måste plugga, kan typ två sidor av en miljard. Haha. Men så är det väl i högstadiet. Vad har hänt`...? Jo, i torsdags fyllde jag ÄNTLIGEN 12 år <3. Vad jag fick och sånt kommer upp någon annan gång. Men jag fick en assnygg mobil iaf. Kanske mobilbloggar från plugget. Haha. Men nu väntar en skoldag, vi ska halva dagen köra catch the flag - tunering (alla 6:or) Haha, iskallt kommer det bli. Funderar på att ta tjockisjackan. Haha... 
Kisses  


RSS 2.0