Love



7-1


Spelade fotbollsmatch idag..
Och gissa vilka som vann, vi :) med 7-1 det är grymt. Jag gjorde 2 mål, yeah. Är astrött nu! Vet inte varför, kanske för att jag vaknar 07.00 varje morgon. Alla i huset ska typ se på valvakan. Vi ska äta 3 rätters middag. Haha. Tycker det ska bli skit kul att se vilka som blir vår regering. Men oavsett vilka som vinner så är det ett historiskt val. Vinner Moderaterna, då är det första gången ett borgligt parti vinner två gånger. Vinner Socialdemokraterna är det första gången en kvinna är statsminister. Men nu tjatar jag för mycket om valet. Haha ni kommer snart börja somna.
Vi hörs sen. Puss

V som i Val


Valdag idag..
Har ni som FÅR rösta valt än? Kommer ni rösta? Kommer Alliansen vinna i år igen, eller tar dom rödgröna hem det? Kommer sverigedemokraterna in i riksdagen? Det är många frågor som ännu är utan svar. Men snart vet vi. Jag vet vilket parti jag skulle röstat på om jag fick. Men jg får inte. Men vad jag röstar på är ännu hemligt. Kommer nog aldrig säga. Men en sak är säker, jag vill inte få in sverigedemokraterna. Fast det är jag kanske inte ensam om. Haha. I skolvalet röstade jag fel, jag ville rösta blankt men glömde bort att det gick. Så jag fick bara ta ett. Haha. Är ni lagom gammla för att rösta och kommer ni rösta??
Kisses

Min önskelista :P


Ni kanske inte visste det...
Men jag fyller år den 30 September (om 12 dagar) Har varit sämst det här året med att komma på saker att önska mig. Har kommit på det över typ. Haha, är lite seg. Men aja :D

Jag fyller 12?? Alla tror typ jag är 14 år. Men jag fyller 12 Liten va? Haha :) Ikv blir det myskväll.
Kisses

Tröttis :)


Jag är väldigt trött nu..
Har varit vaken sen 7. Tog nyss en välförtjänt varm dusch. Duschade så varmt det gick. Haha det tog lång tid. Ska kanske vara med Mikaela, kanske också Tilde om jag orkar. Men jag är så trött, så det kanske blir en mysdag. Just nu har jag på mig Haremsbyxor och en t-shirt. Så nu ska jag svara på era kommentarer.
Pussis

När jag blir stor, vill jag bli fotbollsspelare!


Haha, Fail på rubriken..
Vad är erat drömyrke? Mitt är absolut fotbollspelare. Det vill jag bli när jag blir äldre och börjar jobba. Det är en dröm. Sen har jag gärna bloggen som en sak att hålla på med, men det är inget jobb, som vissa tydligen tror. Jag vill som sagt bli fotbollsspelare, sen journalist. Jag ÄLSKAR att skriva, kanske därför jag bloggar? Men hörrni nu ska jag ta det lite chill.
Hugs ;)


Drömmer mig tillbaka!


Haha, tofsarna är där ;)
Hallojsan
Såg på en tjejs blogg att Spy Kids 4 skulle komma ut snart. En film jag MÅSTE se. När man hör det filmnamnet väcker det minnen. Min favorit var tjejen med två tofsar i sidorna. Hon som kunde flyga när hon snurrade på tofsarna. Jag brukade alltid leka henne. Ställa mig på soffan med mina två tofsar i sidorna. Snurra på mina tofsar och "flyga" ner från soffan. Sen gjorde ja det om och om igen. Så denna film är absolut att se för mig.
Har ni några filmer som sitter er nära om hjärtat? 
Kisses 

Tagga nu!


Tjenixen :)
Nu gäller det att tagga till, match snart. Är så jävla sugen på att spela. Har satt på mig mina svarta City gross shorts med bauhaus på rumpan. Har satt på mig den riktigt sköna och snygga svartröda matchtröjan med nummer 16 på ryggen. Nu gäller bara match. Matchen börjar kl. 19.30. Men vi sammlas 45 min innan. Alltså 18.45. Så snart. Kanske hinner med ett inlägg til ikv. Men nu ska jag göra mig klar.
Pussis ♥


Dagens Outfit


Hej Hej! ♥
Skola idag, helt okej. Vi hade typ fem lektioner. Kom nyss hem från fotbollen, i regnet. Men det var kul, fast kallt. Imorgon blir det MATCH. Ska bli kul. Vi har 3 matcher i veckan, najs. Nu sitter jag och tittar på IDOL. Tycker det är kul. Haha. Svarar faktist på kommentarer. Jag är jättehungrig. Ska äta snart.
Puss

Ibland, så undrar man...?


... Vad jag egentligen tänker?
Haha, idag skulle jag gå hem från skolan med Filippa. Vi går där och snackar. Så hör jag något konstigt djur. Haha, jag börjar skrika och ba: Där var en myra. Eller det heter Ekorre. Haha min humor. Fatta att vi skratta åt det. Haha.  Ska göra läxan snart.
POSS <3

I am Beutiful


Visst är jag skit snygg?
Hej Hej ♥
Hade lite ansiktsmask ikväll. Det var verkligen skönt. Man känner sig så fräch nu. Ska gå och lägga mig tidigt idag. För det är ju skola imorgon. Har inte så mycket att skriva om!
HEJDÅ

Shopping


Mörka Byxor (höga) - JC 799 kr
Ljusa Byxor (höga) - JC 599 kr
Skjorta/blus - Gina tricot 199 kr

Mössa - Gina tricot 59 kr
Halsduk - Gina tricot 99 kr

Tjena!
Kom hem från stan för ett tag sen! Blev rätt så rejäl shopping idag. Det blev 2 par jeans. Haha oväntat! Nej men jag ville verkligen ha ett par höga jeans, så köpte jag två! Kan det bli bättre? Sen älskar jag mössan. Har på den nu. Tänkte göra ett videoinlägg sen. Då kommer ni få se den ;) Nu ska jag svara på kommentarer och sen blir det TACOS.
Kram


ENGEL


Godmorgon
Vaknade sjukt tidigt idag, det gjorde jag igår också. Kl 07.00 ?? Jag är astrött när jag går och lägger mig men vaknar alltid sju, weard? Men iaf. Nu sitter jag och lyssnar på Engel - Rasmus Seebach. Vad tycker ni om honom? Tycker han är jättebra. Idag ska jag nog dra mig in till stan och köpa den skjortan jag velat ha så länge, det blir säkert lite annat smått och gott också.
Kisses

Skola nu :)


Hej,
Nu blir det skola, det är en helt okej dag idá! i börjar 09.00, slutar 14.00 sen har vi ingen NO och vi har spanska. Så det ska väl gå bra. Måste typ sticka nu så det blir inte så långt idag. Men vi hörs efter skolan.
Pusssar ♥


RSS 2.0