Har varit SJUK :'(


En bild från förra vintern.
Asså, jag vet att jag inte bloggat....
Men jag var sjuk, från måndags - torsdags med feber. Sen gick febern över men jag hostade JÄTTE mycket och hade ont i halsen (Har jag fortfarande). Sen i fredags kom min gudmor och våra sysslingar över. Så då var jag med dom, och på kvällen hade vi gäster, så jag hade inte dirrekt tid och blogga. Sen igår morse orkade jag inte dirrekt blogga. Sen på kvällen var jag hos ELLI på fest ;)

Idag ska jag vara med Mikaela och Filippa. Vi ska ge försenade julklappar, typ. Eller, jag vet inte om Filippa ska vara med. Mikaela ska ringa henne och sen ringa mig. Men hon kom hem igår. Så hon får ta och vara med ändå. Vi ska typ, göra något kul. Haha.
Kisses


C O N V E R S E ♥


Jag vill ha...
Converse på mig, men det är för kallt ute. Jag längtar till när man kan ha det på sig igen. Jag har ett par röda höga och ett par jeansblåa låga. Men jag vill ha dom över också. Särsilt dom gula. Dom är supersnygga. Jag är verkligen ett Converse fan. Haha. Jag älskar dom skorna. Jag har haft 4 converse "genom tiderna" hahahah. När snön smält ska jag ha dom varje dag ;)

Narnia - Kung Caspian och Skeppet Gryningen


Igår var jag med Mikaela och såg på Narnia...
Vi såg den i 3D. Jag tror att den hade varit bättre utan. Det var lite jobbigt. Men aja. Själva filmen var jättebra. Jag gillar Narnia. Den handlade om att dom yngsta av dom fyra syskonen och deras kusin kom till Narnia. Där träffade dom sin "gammla" vän Kung Caspian. Dom gick ombord på Skeppet gryningen. Sen åkte dom för att hämta de 7 riddarna, eller se var dom tagit vägen. Så händer det massor med saker.

Betyg: 4/5

Ut med det gamla och in med det nya...


http://nevnarien.se/
http://beattriicee.blogg.se/
http://photolens.blogg.se/
Hej hej ;)
Jag rensade/bytte ut lite bloggar på min bloglovin. Satte dit tre nya bloggar som jag tycker är jättebra. Det blev så att alla är fotobloggar. Haha. Men det är iaf några av dom bloggarna jag följer just nu. Jag tycker alla är väldigt bra. Så ni ska kolla in dom NU! <3


Sjuk :/


Alvedon, hahha.
Idag är jag lite sjuk...
Får se till att bli frisk tills onsdag, ska spela cup på torsdag. Missar jag den dör jag, så därför ska jag bli frisk. Har feber.. 38.1, fast mår lite bättre nu, så jag kommer nog bli frisk. Nu ska jag käka lunch.
Puss

Drar till Mikaela nu :D

Skriver när jag kommen hem
Puss

G o d m o r g o n ♥


En bild från sommaren, längtar ;)
Godmorgon :)
Har precis vaknat, jag är supertrött. Men aja. Jag har alltid varit en sjusovare, men helt plötsligt sover man till 9-10 varje morgon. Fick iaf 10 timmars sömn inatt. Lite skillnad från gårdagens 7 timmar. 
Puss ♥

One Piece - Jump in


My lovely OnePiece ♥
Jag sitter i min OnePiece som jag fick i julklapp, kommer ha den HEEELA dagen, tror jag. Tog precis en liten dusch. Känns som morgon, fast det är typ eftermiddag? så går det om man sover bort halva dagen. Iof gjorde jag inte det. Men jag åt inte frukost förrens vid 1. Haha. Kommer kanske komma upp ett videoinlägg senare. När mina kusiner åkt (ikväll). Nu ska jag ta i tu med kommentarer och lyssna på världens bästa låt.
Puss : )

5 saker jag ska, 2011


RSS 2.0